JAN VERHOEVEN
Algemeen bestuurslid VVD-netwerk De Kempen
Adres:


Contact:
Fressevenweg 7
5571 TP Bergeijk
: 0497-571307
: 06-22603946

Jan Verhoeven (1958) heeft - ondanks zijn drukke bestaan als agrarisch ondernemer - inmiddels een indrukwekkende politieke loopbaan opgebouwd. Jan begon als raadslid in de gemeente Bergeijk en zat vervolgens één bestuursperiode in het college van B&W van diezelfde gemeente.

Hij was ook wethouder in Oirschot en acteerde korte tijd in het college van Valkenswaard, waar VVD wethouder Van Hedel voortijdig opstapte.

Als woordvoerder voor de agrarische sector heeft Jan twee perioden in Provinciale Staten van Brabant gefunctio-neerd en is hij jarenlang lid geweest van de partijcommissie LNV, die de minister / staatssecretaris van Landbouw, alsmede de Tweede Kamerleden gevraagd en ongevraagd adviseerde.

Jan heeft een periode van vier jaar namens de VVD zitting gehad in het bestuur van het waterschap Dommel en start nu aan zijn tweede periode. En intussen was hij ook nog voorzitter van de afdeling Bergeijk van de VVD, tot het moment dat deze afdeling opging in het Lokale Netwerk de Kempen. "Ik heb nog steeds een redelijk groot netwerk in (Zuidoost) Brabant en bruis van de energie om, samen met u, ons mooie Lokale VVD-netwerk De Kempen verder uit te breiden."Tel.
GSM
E-mail: klik hier