OPLEIDING EN TRAINING PROGRAMMA
De VVD verzorgt een groot aantal cursussen en trainingen, bedoeld om niet alleen aankomend talent, maar ook zittende raads-, commissie- en bestuursleden grondig voor te bereiden op hun taken in gemeenteraden en VVD-netwerken. Zij beschikt over een uitgebreid cursusaanbod, zoals vastgesteld door de Haya van Somerenstichting, alsmede een 70-tal gekwalificeerde trainers van diezelfde stichting.

Door het VVD-netwerk De Kempen is, in samenspraak met enkele trainers, een maatwerktraining ontwikkeld die bestaat uit de onderwerpen Liberalisme, politieke vaardigheden (Gemeenteraad / Gemeentefinanciën) en commu-nicatieve vaardigheden (Presentatie-, Discussie- en Debattechnieken) en wordt gegeven in een vijftal sessies. Onderstaand treft u een overzicht aan.

Alle cursussen en trainingen worden gegeven op zaterdagen van 10.00 tot 12.30 uur en, na een uur pauze met prima verzorgde lunch, vervolgens van 13.30 tot 16.00 uur. Lunch, voldoende koffie, thee en frisdrank en tenslotte het (digitale) lesmateriaal zijn in de prijs inbegrepen. Om de cursussen te laten doorgaan is een minimum van 12 deel-nemers vereist. Er geldt een maximum van 16 deelnemers. De prijs voor de complete serie bedraagt, afhankelijk van het aantal deelnemers € 240,00 - 280,00. Een commitment om deel te nemen aan de hele serie heeft een pré op deelname aan onderdelen, maar dat laatste wordt zeker niet uitgesloten. U kunt dat vermelden onder 'Opmerkingen'.
DATUM

31-10-2020

07-11-2020

14-11-2020

21-11-2020

28-11-2020


Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op voor beschikbaarheid en overige details. U kunt dit doen door me een mail te sturen. Aanmelden kan door onderstaand formulier  in te vullen.
LOCATIE

Partycentrum Den Heuvel
Mierlo
Partycentrum Den Heuvel
Mierlo
Partycentrum Den Heuvel
Mierlo
Partycentrum Den Heuvel
Mierlo
Partycentrum Den Heuvel
Mierlo
TRAINER

Drs. Cobi de Blécourt-Maas

Drs. Albert Swinkels

Drs. Cobi de Blécourt-Maas

Drs. Cobi de Blécourt-Maas

Drs. Cobi de Blécourt-Maas

Diana Kors
Opleiding & Training VVD De Kempen
Tel.: 06-30736648
Stuur me een mailLet op: de met een * aangeduide velden moeten worden ingevuld.

* Naam en voorletters:

* Roepnaam:

* Adres:

* PC en woonplaats:

* Telefoon (bij voorkeur 06):

* E-mailadres:

* VVD-lidnummer (uw secretaris kan behulpzaam zijn):

Heeft u nog opmerkingen? Vul die dan hier in: