KEMPENBARBECUE EEN GESLAAGD FEESTJE
Riethoven (gem. Bergeijk), 25 september 2016

Wat een schitterend weer was het gisteren. En wat voor geweldige opkomst van leden (en ook niet-leden) van de VVD tijdens onze traditionele barbecue aan het begin van het politieke seizoen 2016/2017.
Ook de mooie en rustieke omgeving van Riethoven ten huize van ons Statenlid Peter Portheine droeg bij aan het succes.

Zo'n 50 deelnemers, van heinde en verre uit het Brabantse land gekomen, genoten van de gastvrijheid van Peter en zijn echtgenote Lilianne en van de kook- en braaikunsten van Bart Verhagen, lokale fractievoorzitter. Als gastsprekers hadden we Helma Neppérus, intussen al weer 10 jaar lid van de VVD-fractie in de Tweede Kamer en Christophe van der Maat, onze Brabantse gedeputeerde uitgenodigd.

Helma resumeerde de Miljoenennota zoals die enkele dagen tevoren in de Kamer werd gepresenteerd en de gevolgen daarvan voor de huidige en toekomstige generatie Nederlanders. Voor Christophe, die om persoonlijke redenen niet aanwezig kon zijn, sprak Statenlid Hubert Koevoets over meerdere onderwerpen die met name in Zuidoost Brabant een grote impact zullen hebben in toekomstige ontwikkelingen.

Maar velen kwamen natuurlijk ook - en misschien wel vooral - voor de uitstekend verzorgde barbecue, die gepaard ging met eveneens goed geselecteerde drankjes, en dat alles op een zonovergoten terras.

We schijnen het te hebben verdiend....!

Hans Koster
Lokale werkgroep VVD Bladel (bbq-organisatie)
Tel.: 0497-360404 / 06-53223824